Öppet hus i miljörummet den 19 och 28 januari

I höstas så bildade vi en miljögrupp för att få ordning på vårt miljörum igen. I gruppen ingår Peter Ström peter.strom@veidekke.se, Pamela Kjellberg pamela.kjellberg@gmail.com, Anette Glaad anette.glaad@outlook.com, Peter Geere pggeere@gmail.com, Sofia Nyström sofiasbrev@gmail.com, Eva och Johan Törnqvist ev.trnqvist@telia.com. Vi gör en nysatsning och öppnar upp miljörummet igen med nymålade väggar och bättre service via ReCompany.

Vi kommer att ha öppet hus i miljörummet den 19 och 28 januari mellan kl 18.00 och 19.30 båda dagarna. Då finns representanter från miljörumsgruppen samt ReCompany på plats för att informera om smart källsortering.

Miljörummet kommer öppnas upp permanent för alla boende under februari då nytt kodlås är installerat. Vi återkommer med datum.

Har ni synpunkter på miljörummet eller upptäcker oegentligheter får ni gärna fotodokumentera detta och höra av er till oss i miljögruppen. Ni kan också skriva på föreningens FB sida eller lämna feedback i blocket som kommer finnas i miljörummet.

Nu är det upp till oss boende att ta ansvar för miljörummet så att det fungerar framöver.